085 - 106 12 33

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

 

André Ruesink

“Het leven van een slachtoffer met letselschade krijgt vaak een andere inhoud. Dat geldt ook voor zijn of haar directe omgeving. Daarbij speelt ook nog vaak een juridische strijd, waarbij het slachtoffer zich doorgaans in een zwakkere positie bevindt dan de aansprakelijke partij.

Een aansprakelijke partij laat zich namelijk meestal vertegenwoordigen door een verzekeraar en die heeft vaak meer kennis, ervaring en middelen dan het slachtoffer. Het is voor mij een uitdaging om vanuit een vertrouwensband met de cliënt daar tegenwicht aan te bieden en door middel van een optimaal resultaat weer balans in het leven van het slachtoffer te brengen.

Jaren geleden heb ik zelf bij een grote verzekeraar gewerkt, waardoor ik weet hoe verzekeraars werken en zaken behandelen. Die ervaring is van toegevoegde waarde voor mij als advocaat voor slachtoffers van personenschade.

Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten komen we op voor uw recht op volledige schadevergoeding, waarbij een spoedige afwikkeling voorop staat. Gelukkig gaat dat vaak in goed overleg met de verzekeraar.”

André Ruesink is advocaat sinds 1994 en is lid van de LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten), de ASP (Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade) en de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten).

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke benadering van de cliënt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Apeldoorn, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging