038 - 799 99 13

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Indienen van een schadeclaim in Zwolle

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval op het werk of in het verkeer en was iemand anders daarvoor aansprakelijk? Bij letselschade heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Gemaakte ziektekosten, misgelopen inkomsten, reiskosten of kosten voor een huishoudelijke hulp: allemaal kosten die u kunt verhalen op de aansprakelijke partij.

Hulp bij uw schadeclaim

Wij kunnen u in Zwolle en omstreken helpen bij het indienen van een schadeclaim bij (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij. We kunnen u helpen bij het bepalen van de aansprakelijkheid, het vaststellen van de hoogte van de schadevergoeding en het indienen van de schadeclaim. Voor professionele juridische ondersteuning bij letselschade in Zwolle bent u bij Magna Veldhuysen aan het juiste adres. Bovendien is juridische hulp bij de letselschadeclaim vrijwel altijd kosteloos, want de juridische kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Smartengeld

Niet alleen voor uw fysieke schade kun u gecompenseerd worden, ook voor het geestelijk letsel dat u heeft opgelopen kunt u een vergoeding krijgen. Deze vorm van compensatie wordt smartengeld genoemd en is bedoeld voor het leed dat u geleden heeft of bijvoorbeeld blijvende littekens.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze advocaten in Zwolle. We helpen u graag.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging