038 - 799 99 13

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Uw letselschadespecialist in Zwolle

Op zoek naar een letselschade advocaat in Zwolle of in de buurt van Zwolle? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Mr. M.M. (Magna) Veldhuysen heeft gestudeerd aan Universiteit Utrecht en is sinds 1994 beëdigd. Zij is inmiddels een ervaren letselschade expert en is continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zij heeft een eigen visie en plan van aanpak in letselschadezaken. Zo is haar eerste advies voor u gratis, voor zover zij de kosten niet kan verhalen op de aansprakelijke partij. Zij hanteert een kordate en doortastende aanpak, waarbij een gerechtelijke procedure soms noodzakelijk is om het beoogde resultaat uiteindelijk te bereiken. Haar hoofddoel is altijd het herstel van de kwaliteit van het leven. Mede dankzij haar enthousiasme en het inzetten van medische deskundigen of specialisten op ander gebied is de doorlooptijd van de dossiers zo kort mogelijk.

Gegarandeerd een professionele letselschadespecialist

Als u Magna Veldhuysen in de arm neemt, bent u verzekerd van professionaliteit en kwaliteit. Dit wordt onder andere gewaarborgd door het Keurmerk Letselschade. Daarnaast is zij aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten.

Magna Veldhuysen wordt gekenmerkt door haar inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak. Haar doel is ondersteuning te bieden zodat slachtoffers de ruimte hebben de emotionele impact die bij een ongeval komt kijken te verwerken. Zij helpt u graag uw leven weer op de rit te krijgen.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging