085 - 106 12 33

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Ervaren letselschadespecialisten

De juridische gevolgen van letselschade zijn vaak vervelend en tijdrovend. Net als bij het repareren van een auto of aanleggen van een nieuwe tuin, is het daarom belangrijk dat u professionele vakmensen inschakelt. In de regio Zwolle is De Letselschade Raetsman uw aangewezen letselschade-expert. Onze advocaten hebben ruime ervaring op het gebied van letselschade en hebben goede contacten binnen de verscheidene specialisatieverenigingen. Ook beschikken wij over het landelijk erkende Keurmerk Letselschade, wat onze klanten verzekert van kwalitatieve dienstverlening.

Onze methode in Zwolle

De ervaring die onze letselschade-specialisten meebrengen, zorgt er in de eerste plaats voor dat we uw situatie snel en effectief in kunnen schatten. Dat is misschien een van de belangrijkste punten om een juridisch geschil tot een snel en bevredigend einde te brengen. Wij nodigen onze klanten daarom altijd uit voor een oriënterend gesprek, waarin we de dienstverlening van ons kantoor verder zullen verduidelijken en indien gewenst ook meteen een plan de campagne op zullen stellen. We hopen u op deze manier zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat u zich volledig op uw herstel kunt richten.

Wat doen wij precies?

Het belangrijkste streven van ons kantoor is om een heldere zaak ook helder te houden. Daarmee bedoelen wij: als het snel opgelost kan worden, willen wij het ook zo snel mogelijk regelen. Het voortslepen van een zaak verhoogt de waarde van het uiteindelijke oordeel niet en onze klanten zijn allemaal gebaat bij een snelle, soepele afloop. Gezien de brede ervaring van onze advocaten is dat bij ons bovendien geen wensdenken. De afgelopen jaren hebben wij veel slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen, productaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid snel kunnen helpen. Ook gevallen die in of rondom uw huis hebben plaatsgevonden, vallen binnen ons takenpakket. Mocht u dus op zoek zijn naar kwalitatieve juridische bijstand, staat De Letselschade Raetsman u met plezier te woord.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke benadering van de cliënt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Apeldoorn, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging