038 - 799 99 13

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Slachtoffer van medische fout in Zwolle?

Ieder mens maakt fouten. Helaas hebben sommige fouten ernstige consequenties. Hebt u letselschade door een medische fout, dan kunt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij. Het gaat dan niet alleen om materiële schade, zoals kosten voor extra medische zorg of inkomensverlies, maar ook om psychische schade. Heeft u door een medische fout blijvende zichtbare littekens opgelopen? Ook hiervoor kunt u een schadevergoeding krijgen. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren, zoals de aard, ernst en de gevolgen van de fout. Magna Veldhuysen, uw letselschade advocaat in Zwolle, informeert u graag over de stappen die u kunt ondernemen na een medische fout in Zwolle en regio Zwolle.

Wat doen wij voor u na een medische fout?

Als u onze hulp inschakelt voor juridische hulp na een medische fout, maken we eerst een afspraak waarin we uw situatie in kaart brengen. Vervolgens stellen wij de aansprakelijkheid vast, bepalen we de hoogte van de schade en dienen we een letselschadeclaim in. In overleg met de verantwoordelijke partij (vaak de verzekering van de aansprakelijke) proberen we tot een overeenkomst te komen. In de meeste gevallen lukt dit, maar als het nodig is leggen we de zaak aan de rechter voor. Voor professionele begeleiding na een medische fout in Zwolle of omgeving Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging