085 - 106 12 33

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Zwolle

De werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer. Er moet gezorgd worden voor veilig materiaal en voldoende maatregelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Het arbeidsrecht beschermt werknemers in het bijzonder tegen onveilige arbeidsomstandigheden. Vaak wordt de werkgever dan ook aansprakelijk gesteld voor de schade na een bedrijfsongeval.

U kunt op uw werk ten val komen door een gladde werkvloer. Ook al heeft uw werkgever gezorgd voor veiligheidsmaatregelen, dan zijn er vaak nog andere effectievere maatregelen die genomen kunnen worden waardoor de werkgever aansprakelijk blijft. Vaak is veilig materiaal niet genoeg en moet de werkgever zelf ook veiligheidsvoorschriften instellen en ervoor zorgen dat deze voorschriften worden nageleefd.

De werkgever is niet aansprakelijk als er sprake is van opzet of bewuste onbezonnenheid door de werknemer. Ook in dit soort situaties is het voor de werkgever moeilijk onder de aansprakelijkheid uit te komen. Hier geldt ook vaak dat de werkgever voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften had moeten zorgen.

Werkgever aansprakelijk stellen

Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen, dan moet u er zeker van zijn dat het gaat om een bedrijfsongeval. Daarnaast is het van belang om te controleren of uw werkgever een melding heeft gedaan bij de arbeidsinspectie. Als deze stappen gezet zijn, kunt u met behulp van een letselschade advocaat uw werkgever aansprakelijk stellen. Onze letselschadespecialist ondersteunt u graag in het vaststellen van de schadeposten en de verdere stappen die u moet ondernemen.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke benadering van de cliënt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Apeldoorn, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging