085 - 106 12 33

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Whiplash opgelopen in Zwolle?

Na een verkeersongeval kunt u verschillende vormen van letselschade oplopen. Een bekend verkeersongeval is de aanrijding van achteren, ook wel een kettingbotsing genoemd. Veelvoorkomende klachten bij een ongeval als deze zijn nek- en rugklachten en vaak is er sprake van een whiplash. De whiplash wordt veroorzaakt door de plotselinge beweging van het hoofd ten opzichte van de romp. Een whiplash kan lang aanhouden en soms kunnen de klachten zelfs chronisch zijn.

Diagnose bij whiplash

Helaas is er nog veel onduidelijk over dit bijzonder pijnlijk nekletsel en is de diagnose door de arts vaak moeilijk te stellen. Dit brengt onbegrip voor de slachtoffers met zich mee en ook maakt dit het vaststellen van de schade moeilijk.

Algemene lichamelijke klachten van een whiplash zijn nekpijn die uitstraalt naar verschillende delen van het lichaam, duizeligheid en slik- en kauwklachten. Daarnaast behoren ook psychische klachten bij een whiplash. Vergeetachtigheid, concentratieproblemen, vermoeidheid, stress, huilbuien en zelf karakterverandering kunnen optreden. Veel klachten treden na 24 uur op, waardoor de oorzaak van de klachten makkelijk te betwijfelen is.

Schadevergoeding bij een whiplash

Om de schadevergoeding te kunnen vaststellen zullen onafhankelijk medische specialisten het letsel moeten onderzoeken. Na een grondige inventarisatie van deskundigen zal moeten worden berekend wat de schade is die verhaald kan worden op de aansprakelijke partij. Bent u slachtoffer van een verkeersongeval en kampt u met nek- en rugklachten? Onze letselschade advocaat ondersteunt u graag bij de juridische stappen die gezet moeten worden.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke benadering van de cliënt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Apeldoorn, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging