038 - 799 99 13

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Whiplash opgelopen in Zwolle?

Na een verkeersongeval kunt u verschillende vormen van letselschade oplopen. Een bekend verkeersongeval is de aanrijding van achteren, ook wel een kettingbotsing genoemd. Veelvoorkomende klachten bij een ongeval als deze zijn nek- en rugklachten en vaak is er sprake van een whiplash. De whiplash wordt veroorzaakt door de plotselinge beweging van het hoofd ten opzichte van de romp. Een whiplash kan lang aanhouden en soms kunnen de klachten zelfs chronisch zijn.

Diagnose bij whiplash

Helaas is er nog veel onduidelijk over dit bijzonder pijnlijk nekletsel en is de diagnose door de arts vaak moeilijk te stellen. Dit brengt onbegrip voor de slachtoffers met zich mee en ook maakt dit het vaststellen van de schade moeilijk.

Algemene lichamelijke klachten van een whiplash zijn nekpijn die uitstraalt naar verschillende delen van het lichaam, duizeligheid en slik- en kauwklachten. Daarnaast behoren ook psychische klachten bij een whiplash. Vergeetachtigheid, concentratieproblemen, vermoeidheid, stress, huilbuien en zelf karakterverandering kunnen optreden. Veel klachten treden na 24 uur op, waardoor de oorzaak van de klachten makkelijk te betwijfelen is.

Schadevergoeding bij een whiplash

Om de schadevergoeding te kunnen vaststellen zullen onafhankelijk medische specialisten het letsel moeten onderzoeken. Na een grondige inventarisatie van deskundigen zal moeten worden berekend wat de schade is die verhaald kan worden op de aansprakelijke partij. Bent u slachtoffer van een verkeersongeval en kampt u met nek- en rugklachten? Magna Veldhuysen ondersteunt u graag bij de juridische stappen die gezet moeten worden.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging