038 - 799 99 13

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

Bedrijfsongeval in Zwolle?

Ongelukken gebeuren helaas overal, ook op de werkvloer. Maar wie is er aansprakelijk als u betrokken bent geraakt bij een bedrijfsongeval? In de meeste gevallen is uw werkgever de verantwoordelijke.

Slachtoffer van een bedrijfsongeval?

Bij een bedrijfsongeval wordt vaak gedacht aan ongelukken op de bouwplaats, maar een ongeval kan ook op kantoor plaatsvinden. Glijdt u van de trap af en heeft u als gevolg daarvan een dwarslaesie opgelopen? Schakel dan een letselschade advocaat uit Zwolle in die u helpt bij het indienen van een letselschadeclaim. Magna Veldhuysen helpt u graag bij letselschade in Zwolle en in de gehele omgeving van Zwolle.

Letselschadeclaim na een bedrijfsongeval

Als u arbeidsongeschikt bent geworden na een bedrijfsongeval in Zwolle, staan wij u graag bij om een letselschadeclaim in te dienen. U kunt namelijk een schadevergoeding krijgen voor de letselschade die u heeft opgelopen. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis weten wij raad met iedere situatie. Ons doel is om de kwaliteit van uw leven te herstellen. Maak een afspraak voor een eerste kennismaking, dit is geheel gratis. Wij brengen uw situatie in kaart en vertellen u alles over de procedure en de kosten die daaraan verbonden zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie over ons. Wij zijn de letselschadespecialist in Zwolle en omstreken.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging