085 - 106 12 33

Letselschade advocaat nodig in Zwolle?

 

Stefan Baggerman

Na de studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden te hebben afgerond heeft Stefan Baggerman ervaring opgedaan bij een verzekeringsmaatschappij en een rechtsbijstandverzekeraar. Sinds 2006 is hij werkzaam als advocaat en richt hij zich voornamelijk op letselschade. Hij is lid van de LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten), de ASP (Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade) en de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten).

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke benadering van de cliënt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Apeldoorn, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging